Intelegerea dintre Gigi Becali, PRO TV si hotelul Marriott privind promovarea pe post in schimbul unor datorii reciproce a fost reconfirmata de catre omul de afaceri Fathi Taher si prin SMS.
Dupa aparitia articolului "Gigi si-a cumparat stirile PRO TV", de simbata, din "Cotidianul", omul de afaceri Fathi Taher a sunat la redactie pentru a purta o discutie pe marginea subiectului. Dupa ce discutia telefonica a fost intrerupta de lipsa semnalului, "Cotidianul" i-a trimis lui Fathi Taher urmatorul SMS: "S-a intrerupt legatura. Va rog sa cititi in ziar declaratia facuta de Gigi Becali la «Nasul». El recunoaste intelegerea dintre cele trei parti si a facut-o publica". Dupa citeva minute, Taher a replicat, tot prin SMS, in limba engleza: " E OK. El (Becali - n.r.) poate sa spuna ce doreste. Noi trebuia sa ne recuperam banii datorati firmei (adica hotelului Marriott - n.r.)".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.