Judecatoria Pitesti a admis ieri propunerea Comisiei speciale din cadrul Penitenciarului Colibasi privind eliberarea conditionata a fostului deputat Gabriel Bivolaru, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru fraudarea BRD. Acesta nu va fi pus deocamdata in libertate, deoarece procurorii pot face recurs.
Propunerea ar fi trebuit discutata cu o saptamana in urma, insa magistratii au amanat acest lucru pentru a astepta depunerea la dosar a unor noi documente. Comisia de eliberare conditionata a Penitenciarului Colibasi l-a propus pe Gabriel Bivolaru la eliberare conditionata, avand in vedere comportamentul acestuia in detentie si perioada executata din pedeapsa.

Bivolaru fost caracterizat de conducerea Penitenciarului de maxima siguranta Colibasi drept un detinut model, care "a respectat intocmai Regulamentul de Ordine Interioara", fiind receptiv la activitatile de reinsertie sociala. Potrivit raportului Comisiei speciale de la Penitenciarul Colibasi, executarea pedepsei lui Bivolaru urmeaza sa expire in 31 martie 2009. Comisia a constatat ca Bivolaru a executat 1036 de zile de inchisoare in perioada 1 aprilie 2004 - 31 ianuarie 2007.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.