Presedintele Partidului Initiativa Nationala, Cozmin Gusa, sustine ca agenti acoperiti ai serviciilor secrete coordoneaza, in prezent, o parte a agendei mass-media din Romania.
"Desconsider acea parte din mass-media romanesti care este parte la procesul de imbecalizare pus in scena, cu foarte multa pricepere, de catre serviciile secrete din Romania. Agentii acoperiti din presa ai serviciilor secrete sunt in masura sa coordoneze parte din agenda mass-media din Romania. Intrebati-l pe dl Saftoiu, pe dl Maior. Dl Saftoiu a si recunoscut existenta unor agenti acoperiti in presa. Acest lucru ar trebui sa-i puna pe ganduri pe patronii de presa, care trebuie sa faca ordine si curatenie in institutiile pe care le conduc", a declarat Cozmin Gusa, intr-un interviu acordat Rompres.

Pe de alta parte, liderul PIN se declara impotriva votului uninominal, a carui adoptare nu ar face, in opinia sa, decat sa aduca in Parlament persoane care au foarte multi bani sau care se bucura de vizibilitate pe criterii nu neaparat profesionale. ‘Eu nu vreau un parlament de baroni, de oligarhi, de manelisti’, a subliniat Gusa.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.