Cristian Tudor Popescu vrea sa revina la conducerea Clubului Roman de Presa, dupa ce anul trecut si-a dat in mod irevocabil demisia. Robert Turcescu il acuza de „smen“.

CT Popescu este singurul candidat la presedintia Clubului Roman de Presa (CRP), dupa ce a condus aceasta organizatie timp de patru ani, iar in urma cu trei luni a renuntat la aceasta functie, pe motiv ca "fenomenul mercenariatului in presa a atins un nivel critic".

Popescu a declarat pentru "Cotidianul"ca vrea sa se intoarca la conducerea Clubului pentru ca si jurnalistii vor fi reprezentati in organizatie, la egalitate cu patronatul. 23 de ziaristi au fost desemnati de redactiile din Romania sa faca parte din Clubul Roman de Presa, iar aceasta schimbare se va vota simbata, in Adunarea Generala, o data cu noul statut si noul presedinte al Clubului.

Turcescu acuza de "smen"

Pentru a fi numit in functie, Popescu trebuie sa obtina jumatate plus unu din voturile exprimate. "Acum eu candidez din pozitia de reprezentant al jurnalistilor de la «Gandul». Pina acum am fost ales presedintele clubului ca reprezentant patronal. Atunci nu erau jurnalisti si acum sint 23. Am vrut sa sprijin reforma clubului, asigurind stabilitate", a explicat Cristian Tudor Popescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.