Televiziunea publica a solicitat in mai multe rinduri verificarea la CNSAS a directorului de stiri al postului TVR 1, Rodica Culcer, insa nu a primit nici pina acum un raspuns, desi a cerut, in octombrie anul trecut, urgentarea verificarilor.
De la inceputul mandatului lui Tudor Giurgiu la conducerea institutiei, TVR a trimis CNSAS mai multe solicitari, incepind cu luna iunie a anului 2005, cind se solicita verificarea membrilor Consiliului de Administratie al TVR, si continuind cu luna noiembrie 2005, cind s-a cerut verificarea membrilor Consiliului de Administratie al TVR si a unor sefi nou angajati, printre care si Rodica Culcer. In august 2006, s-a solicitat la CNSAS verificarea noilor membri ai Comitetului Director al TVR, precum si a citorva noi manageri: Horia Cazan, Cipriana Voicu, Iulian Padurariu, Horia Romanescu, Cezar Ion, Florin Baiatu, Dragos Niculescu si Daniel Dediu. De asemenea, in octombrie 2006, TVR a solicitat CNSAS urgentarea verificarilor pentru membrii din Comitetul Director, Consiliul de Administratie, pentru personalul de conducere din SRTv, precum si pentru producatorii de emisiuni. Rodica Culcer este si membru al Comitetului Director al TVR. Ultima adresa a fost trimisa de televiziunea publica la CNSAS la sfirsitul lui octombrie 2006, cind TVR a solicitat verificarea personalului de conducere si a personalului de specialitate de la TVR Iasi, ca urmare a unor sesizari primite.

La toate aceste solicitari, CNSAS a trimis raspuns doar in cazul a trei persoane: Silvia Pospaescu, Popa Olimpiu Cristian si Roxana Niculcea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.