Urmand exemplul lui Cozma care a fost laudat in rapoartele penitenciarului Rahova, unde este inchis, fostul deputat Gabriel Bivolaru, condamnat pentru frauda a fost caracterizat de conducerea Penitenciarului Colibasi drept un detinut model.
Potrivit raportului Comisiei speciale a inchisorii, citat de Mediafax, Bivolaru "este un detinut disciplinat, muncitor si talentat, care a respectat intocmai Regulamentul de Ordine Interioara". De semenea, acelasi raport constata faptul ca in perioada incarcerarii la Colibasi, Bivolaru nu a avut nicio sanctiune disciplinara. Si cum "dupa fapta si rasplata", Bivolaru a fost recompensat de trei ori cu suplimentarea dreptului la vizite si pachete, pentru prestarea unor munci gospodaresti si participarea la concursuri tematice. Insa cei din penitenciar sunt pe cale de a pierde calitatile fostului deputat deoarece el a primit aviz favorabil pentru eliberarea conditionata.

Magistratii Judecatoriei din Pitesti, cei care se ocupa de acest dosar au amanat vinerea trecuta discutiile privind propunerea de eliberare conditionata a fostului deputat, cu o saptamana. Iar in cazul in care cererea lui Bivolaru va fi respinsa, acesta ar trebui sa ramana inchis pana la data cand expira executarea pedepsei, anume 31 martie 2009. Gabriel Bivolaru este acuzat de fals, uz de fals, inselaciune si evaziune fiscala in dauna BRD.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.