"Vedem in aceste zile lichelismul politic dus la absurd!", a declarat presedintele Traian Basescu duminica dupa-amiaza, intr-o emisiune televizata. Cei vizati: liberalii Bogdan Olteanu si Norica Nicolai si presedintele PSD, Mircea Geoana. Motivul?

"Au lansat suspiciunea ca cei doi romani rapiti in Irak sunt ofiteri acoperiti. Au fost cei mai proeminenti dusmani ai acestor doi oameni. Din dorinta care ii orbeste, de a lovi in presedinte, au facut rau acestor oameni", a declarat Traian Basescu.

Presedintele PC, Dan Voiculescu, despre care s-a spus ca a colaborat cu Securitatea sub numele conspirativ Felix, si liderul PSD, Mircea Geoana au avut parte de un atac extrem de dur din partea sefului statului. "L-ati vazut pe Felix, Felix motanul, ce abordare agresiva a avut? Sa vina sa-i spuna lui presedintele, lui Felix, cum de ne-am trimis noi spionii! (...) Pe domnul Geoana l-a etichetat Iliescu ca fiind prostanac! A fost indulgent", a declarat Traian Basescu. Presedintele a precizat ca declaratiile facute de Mircea Geoana, Dan Voiculescu si presedintele Camerei Deputailor, Bogdan Olteanu cu privire la cei doi romani din Irak au ajuns la urechile oficialilor din Ambasada SUA.

"Le-am explicat ca declaratiile nu trebuie luate in considerare pentru ca sunt atacuri la presedinte", a precizat Basescu, razand. De taisul vorbelor lui Basescu nu a scapat nici premierul Tariceanu. "Liderul opozitiei pare a fi altcineva, de pe la liberali!", a declarat Basescu fara sa nominalizeze pe cineva. In schimb, seful statului a tinut sa se precizeze cui ii sunt datori liberalii pentru ca au acum puterea: "I-am adus la putere (PNL- n.r.) pentru ca era o necesitate politica trimiterea in opozitie a PSD. Am avut forta sa spun PSD nu".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.