El a fost trecut in rezerva pentru ca a participat la o spirala Misa

Generalul-locotenent Mihai Palaghia, fostul comandat al Corpului 1 de Armata, generalul Eugen Badalan, fostul sef al Statului Major General, MApN si Ministerul Finantelor sunt chemati in judecata de un fost subofiter, membru MISA, care le solicita daune morale in valoare de peste 500.000 de euro.

Fostul plutonier Pavel Ivanov solicita judecatorilor sa infirme ordinul prin care a fost trecut in rezerva si repunerea in postul de sanitar-sef in cadrul cabinetului de medicina a muncii la Batalionul 300 Deservire a Corpului 1 Armata Teritorial "General Ioan Culcer". El mai solicita plata salariilor restante, pentru perioada cat a stat in rezerva, respectiv mai 2004-octombrie 2006, aproape 400 milioane de lei, plata concediilor si a altor drepturi care i-ar fi revenit in acest interval. Fostul subofiter sustine ca motivul real pentru care a fost dat afara a fost faptul ca era simpatizant MISA si ca era de notorietate ca practica yoga.

Participant la mitingul pro-Grieg

Necazurile lui Ivanov au inceput pe 1 aprilie 2004, cand a participat, in plin scandal mediatic "Gregorian Bivolaru", la o manifestatie MISA, unde a scandat "Fara violenta". Prins de jandarmi, impreuna cu alti manifestanti, asupra lui s-au gasit mai multe legitimatii de cursuri organizate de MISA, a primit o amenda de 5 milioane de lei pentru tulburarea linistii publice. Conducerea unitatii s-a sesizat din oficiu, iar cazul "subofiterului yogin" a ajuns pe masa ofiterilor Consiliului de Onoare al unitatii. Ulterior, a fost sesizat Consiliul de Judecata de pe langa Corpul 1 Armata.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.