Bill Gates a inaugurat ieri la Bucuresti Centrul Global de Suport Tehnic si a lansat in Romania Windows Vista, Microsoft Office 2007 si Microsoft Exchange Server 2007. Presedintele Traian Basescu l-a decorat cu ordinul national "Steaua Romaniei" in grad de Comandor.
Aflat pentru prima data in Romania, presedintele Microsoft, Bill Gates, a inaugurat ieri Centrul Global de Suport Tehnic in Bucuresti. Centrul ofera servicii de consultanta si suport tehnic clientilor corporate din Europa, Orientul Mijlociu si Africa si va avea in primul an de activitate in jur de o suta de angajati. Potrivit oficialilor companiei, numarul angajatilor ar putea creste in functie de cererea pentru serviciile companiei.

"Faptul ca Romania s-a alaturat UE ne da speranta ca investitiile vor fi din ce in ce mai importante, iar unul dintre sectoarele importante este cel al IT", a declarat Bill Gates. Prezent la eveniment, premierul Tariceanu a apreciat ca centrul deschis de Microsoft va reprezenta un bun prilej pentru ca tinerii romani din sectorul IT, care lucreaza in alte tari, sa revina in Romania, precum si pentru consolidarea acestui domeniu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.