Presedintele Partidului Democrat (PD), Emil Boc, directorul trustului de presa ‘’Gazeta’’, Liviu Man, si deputatul PD, Daniel Buda, in calitate de consilier juridic al trustului, vor fi dati in judecata de presedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa, transmite corespondentul ROMPRES.
Gusa a declarat, ieri, la Iasi, ca decizia de a-i actiona pe cei trei in instanta a survenit dupa ce cotidianul ‘Gardianul’ a publicat o stenograma a convorbirilor telefonice dintre Buda si Man. ‘In stenograma prezentata de presa se confirma banuielile mele potrivit carora la Cluj, domnii Emil Boc, Daniel Buda si Liviu Man au actionat impreuna impotriva imaginii mele, ca as putea fi un adversar important al lui Boc sau PD, in perspectiva anului 2008. Aceasta asociere si aceasta campanie dureaza de mai mult de un an de zile si mi-a adus multe prejudicii. Actiunea va fi una de natura de a-i penaliza pe cei trei, iar daunele le voi stabili de comun acord cu avocatii’, a explicat Gusa. Potrivit liderului PIN, din stenograma reiese modalitatea prin care Liviu Man, dupa ce obtinea contracte de la primarie, prin intermediul lui Daniel Buda, ‘executa comenzile de presa prin intermediul ziarelor pe care le conducea, ‘’Gazeta de Transilvania’’, Gazeta de Bucuresti’’ sau altele’.

Gusa a mai mentionat ca ‘acolo mai apare in mod evident ca o anumita informatie care era de notorietate doar la nivelul lui Daniel Buda si Emil Boc, dupa cum reiese din conversatie, au fost exploatate mediatic pe prima pagina. Telefonul lui Man era o raportare conform careia si-a indeplinit obiectivul, urmata de o noua cerere de publicitate’. ‘’Din pacate, Emil Boc semnifica foarte bine proverbul romanesc ‘hotul striga hotii’, iar campania asta nu face altceva decat sa-l discrediteze’, a conchis presedintele PIN.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.