Chiriasii - salariati RAAPPS din mai multe imobile ale Regiei vor putea sa-si cumpere apartamentele pe sume infime.

Salariatii, fostii angajati ai RAAPPS, dar si alte persoane care au ajuns intr-un fel sau altul sa locuiasca in blocurile apartinind Regiei, din comuna Magurele, soseaua Pipera, din cartierele Baneasa si Aviatiei (Bulevardul Alex Serbanescu) isi vor putea cumpara apartamentele in sistem preferential. Pentru a se realiza acest lucru, Secretariatul General al Guvernului pregateste o hotarire de guvern prin care aceste cladiri sint trecute in proprietatea autoritatilor locale. "In acest fel, locuintele vor intra sub incidenta Legii 85/1992 si vor putea fi cumparate de chiriasi la valoarea contabila si nu la valoarea de piata", a spus Cseke Attila-Zoltan, secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului.

Superoferta

Garsonierele din Magurele sint mai putin interesante, pentru ca se afla intr-o stare proasta. Insa apartamentele cu doua, trei si patru camere din Aviatiei au valori care depasesc 100.000 de euro, fiind situate intr-o zona foarte cautata. Cseke a aratat ca lista imobilelor ce vor fi transferate autoritatilor locale nu a fost inchisa si probabil vor mai fi incluse si alte cladiri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.