"Vrem sa dam slava lui Dumnezeu, care ne-a creat din nimic si sa micsoram suferinta oamenilor, a animalelor", a explicat C.V.Tudor esenta noului canal media.

Liderul PRM nu a pierdut prilejul sa vorbeasca si despre proiecte filantropice pe care vrea sa le realizeze prin emisiunile postului, prin teledon si televot, dar si prin alte metode de obtinere a fondurilor - o clinica pentru transplant de maduva si pentru transplant de cornee, dar si multe adaposturi pentru ciini.

Postul Cosmos TV va avea drept sigla "Crucea crestina" linga un glob pamintesc si ca generic muzical -"Oda bucuriei". "Fara filme sexy si porno, fara glume porcoase sau emisiuni asa-zis distractive, la care nu ride niciun ciine mort!", a decretat noul patron de televiziune. "De ce denumirea de Cosmos TV?", a fost intrebat Vadim Tudor.

"De ce nu?", a fost una dintre explicatiile liderului PRM, care le-a multumit celor care l-au ajutat sa faca aceasta televiziune si, in mod special, lui Silviu Prigoana, prezent la lansare, care s-a ocupat de partea tehnica a noului post. C.V.Tudor l-a prezentat, rizind, pe Silviu Prigoana, ca fiind un om "demn de Cartea recordurilor" pentru cele cinci-sase casatorii la activ, cu aceeasi femeie. Actionariatul Cosmos TV este format din: Corneliu Vadim Tudor, cu 60% din actiunile Cosmos TV, senatorul PRM Claudiu Tanasescu 30%, iar societatea Unicorn, detinuta de fiul senatorului, Ciprian Tanasescu, restul de 10%.

Sediul Cosmos TV, linga crematoriu

Printre invitatii lui Vadim Tudor, la lansarea pe orbita a postului Cosmos TV, s-au remarcat Sergiu Nicolaescu, scriitorul Dinu Sararu, Cristian Topescu, actrita Violeta Andrei si multi parlamentari ai PRM -Lucian Bolcas, Mircea Ifrim, Gelil Ezerghep, Marcu Tudor, Gheorghe Funar, Ilie Ilascu, Anca Petrescu, Constantin Buchet (promovat de PRM in CNSAS) si nelipsita Mitzura Arghezi (trimisa de partid in CNA). Liderul PRM a facut poze cu Sergiu Nicolaescu si cu altii, a dat interviuri, a prezentat momentul muzical, si-a invitat oaspetii sa bea si sa manince si i-a rugat pe Irina Loghin si pe Dumitru Furdui sa cinte, in cinstea zilei de nastere a lui Dinu Sararu, "Multi ani traiasca!".

De altfel, Irina Loghin va fi vedeta postului. In grup restrins, Vadim Tudor, a plecat, apoi, la noua televiziune, impreuna cu P.S.Teodosie Snagoveanu, pentru o sfestanie si o sfintire a sediului, dupa ce liderul PRM le-a promis celor prezenti ca va merge, cindva, cu preoti si la Palatul Cotroceni si in alte locuri de unde s-ar putea scoate "duhurile rele". Deputatul Lucian Bolcas a fost cel care le-a explicat ziaristilor unde se afla sediul noii televiziuni Cosmos TV: "Linga crematoriu!". Cu pipa in gura, Bolcas a vorbit cit se poate de serios, pentru ca sediul televiziunii lui C.V.Tudor se afla, la propriu, linga Crematoriul de pe Serban Voda.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.