Controversatul om de afaceri harghitean Csibi Istvan risca sa petreaca sapte ani dupa gratii, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier.
Duminica dimineata, in jurul orei 6.00, politistii din Miercurea-Ciuc au fost sesizati ca, pe strada Harghita, un autoturism BMW a intrat intr-un stalp de iluminat. Echipajul sosit la locul accidentului l-au gasit pe Csibi Istvan, care s-a opus testarii alcoolscop si recoltarii de probe biologice. Politistii spun ca omul de afaceri a refuzat sa mearga la spital sau la sediul politiei, parea intr-o stare avansata de ebrietate, vorbea incoerent, iar de cateva ori a adormit.

Nestiind cat de grav este ranit, oamenii legii au chemat o ambulanta, care i-a acordat ingrijiri medicale de prim ajutor si l-a transportat pe Csibi la Spitalul Judetean Miercurea-Ciuc, unde a refuzat din nou sa se supuna recoltarii de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.