Presedintele PD, Emil Boc, a solicitat, ieri, procurorilor DIICOT explicatii cu privire la interceptarea unei convorbiri telefonice pe care a avut-o, in 2006, cu Liviu Man, arestat pentru santaj in dosarul „Gazeta". Boc a fost sunat de Man in calitatea sa de primar al municipiului Cluj-Napoca, pentru ca acesta voia sa ii trimita un numar de inregistrare al unei cereri pe care a depus-o la primarie pentru obtinerea unor spatii publicitare.
In opinia liderului PD, prezenta inregistrarii in dosar nu face decat sa ii aduca "grave prejudicii de imagine". Boc si-a exprimat si temerea ca dosarul "Gazeta" ar putea fi un pretext "pentru altceva", cerand corectitudine la adresa sa. Procurorii au precizat, ieri, ca Emil Boc a fost audiat in calitate de martor in acest dosar cu privire la imprejurarile pe care le cunoaste legate de activitatile infractionale ale membrilor grupului. Din probele administrate, a rezultat ca Liviu Man invoca, atat in discutiile telefonice purtate cu diverse persoane, cat si in redactiile ziarelor pe care le conducea, faptul ca are o legatura apropiata cu Boc.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.