Vladescu si-a dat acordul pentru numirea noului sef al ANAF, Viorel Comanita, propus de democrati.
Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a fost de acord cu propunerea Partidului Democrat ca Viorel Comanita sa fie noul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a declarat purtatorul de cuvint al Ministerului Finantelor, Stelian Negrea. "Ministrul a fost multumit si va face o adresa catre primul-ministru saptamina viitoare", ne-a spus Negrea. Discutia dintre Vladescu si Comanita a durat o ora. Noul sef al Fiscului va fi numit in functie saptamina viitoare, prin decizia premierului Tariceanu.

Comanita ii urmeaza la post lui Sebastian Bodu, care a fost demis de premierul Tariceanu saptamina trecuta, pe motiv ca a contestat, public, unele decizii ale Guvernului. Ulterior, Bodu a regretat cele spuse, dind vina pe un moment de tensiune. Prin algoritm, postul revine democratilor, care, martea trecuta, au decis sa-l propuna pentru acest post pe Comanita.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.