Cristian Tudor Popescu si-a incetat relatia contractuala cu postul Realitatea TV. Hotararea a fost luata, conform declaratiei acestuia, ca urmare a implicarii publice in politica a patronului Realitatea Media, Sorin Ovidiu Vantu.

"Nu comentez daca afirmatiile sunt adevarate sau false, daca ce spune este bine sau rau, insa denota implicarea sa in forta in politica. Nu eu l-am pus pe domnul Vantu sa dea acel interviu. Am reactionat la ceea ce s-a intamplat", a declarat Cristian Tudor Popescu.

La randul sau, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, care a aflat de la redactorii Adevarul despre decizia lui C.T. Popescu, a reactionat laconic. "Mare om, mare caracter", a fost declaratia acestuia.

Plecare prieteneasca

Directorul ziarului "Gandul" a specificat ca decizia sa nu are legatura cu modul in care s-a desfasurat colaborarea sa cu Realitatea TV, neavand nimic sa reproseze televiziunii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.