Parchetul General a decis ca ancheta declansata in urma cu cinci ani impotriva celor care au pus pe net raportul Armaghedon II, privind averea lui Adrian Nastase, a fost legala.
Pe 16 ianuarie 2002, Mugur Ciuvica a publicat pe Internet, cu ajutorul unui prieten, raportul Armaghedon II, care cuprindea dezvaluiri referitoare la averea lui Adrian Nastase si la afacerile in care acesta era implicat. In urma publicarii raportului, Parchetul si Politia au declansat o ancheta care s-a soldat cu arestari de pe strada, perchezitii, retineri, interogatorii si confiscari de documente.

"Acestei anchete, comandata de Adrian Nastase, i-am cazut victime eu si familia mea. Acuzatia formulata la adresa mea a fost aceea de difuzare de informatii false, care aduc atingere sigurantei statului si relatiilor internationale ale Romaniei. Abuzurile au incetat doar dupa reactia ferma a societatii civile si a presei", spune Ciuvica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.