Fostul premier Adrian Nastase a declarat, ieri, la Instanta Suprema, unde s-a discutat cazul Zambaccian, ca dosarul sau este unul politic si ca a fost declansat tot de un biletel: plangerea penala depusa in 2004 la PNA de Mona Musca.
Nastase a venit cu o mapa plina de copii ale sesizarii pe care, darnic, le-a impartit tuturor jurnalistilor prezenti la proces. "Monica Macovei spunea ca aceste dosare nu sunt politice, dar totusi vreau sa observati ca plangerea din dosarul Zambaccian poarta antetul Aliantei Dreptate si Adevar, are antetul PNL si este semnata de doamna Mona Musca", a tinut sa precizeze fostul premier. Plangerea penala depusa de Mona Musca, in numele Aliantei DA, arata ca Adrian Nastase a cumparat la un pret redus un teren de 700 de metri patrati, pe strada Zambaccian, care provenea de la fostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.