La mai putin de doua zile dupa ce premierul Tariceanu l-a scos in suturi pe scara de serviciu a guvernului, fostul sef al Agentiei Nationale de Administrarea Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, isi pune, in mod surprinzator, cenusa in cap, si cere scuze tocmai... liberalilor. Aceeasi liberali pe care saptamana trecuta ii critica pentru impunerea taxei pe viciu si pentru taxa de prima inmatriculare.

"Am fost un idiot si un dobitoc", i-a declarat Bodu vicepresedintelui PNL, Puiu Hasotti, dupa cum a povestit acesta ieri presei.

Potrivit declaratiilor facute de Puiu Hasotti, Sebastian Bodu l-a sunat pe liberal ieri dupa-amiza, pentru a-si cere iertare pentru ca a facut "o asemenea tampenie"(n.r. acuzatiile la adresa politicii PNL).

"Bodu a zis ca a fost un idiot si un dobitoc, ca nu stie cum a putut sa faca o asemenea tampenie. A mai zis ca i-ar parea rau sa raman cu o impresie gresita despre el", a declarat Hasotti, cel care a reactionat dur la vestea demiterii lui Bodu, apreciind ca fostul sef de la ANAF a fost "cel mai incompetent cadru din interiorul guvernului". "Dar niciodata nu am avut o parere buna despre Bodu. Nu stiu de ce m-a sunat, poate pentru ca suntem amandoi constanteni si am fost vecini pe strada Timisana", a incercat Hasotti o explicatie pentru comportamentul lui Bodu.

Declaratiile nefiresti ale lui Sebastian Bodu pot fi oare efectul medicamentelor interzise folosite de fostul sef al ANAF si procurate de catre fostul sau sef de cabinet, Andi Grigore? Sau este vorba la mijloc de spaima sa ca nu va mai putea servi interesele grupurilor din jurul Postei si a firmei Alexandrion?

Oricum, scuzele lui Bodu adresate liberalilor sunt tardive. Hasotti a dezvaluit ca fostul sef al ANAF fusese anuntat de premier in legatura cu intentia acestuia de a-l demite daca nu-si retracteaza declaratiile acuzatoare. Iar cum Bodu a tacut chitic, demiterea sa a fost facuta public de catre guvern.

Surprinzator este si faptul ca scuzele catre liberali sunt prima reactie publica a lui Bodu dupa furtuna intr-un pahar cu apa iscata de demiterea sa. Poate ar fi fost mai potrivit ca scuzele sa le trimita democratilor, care au avut incredere in el si l-au sustinut pentru o functie atat de importanta in guvern, in conditiile in care liberalii l-au considerat tot timpul "un incompetent".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.