Majoritatea partidelor parlamentare ii cer sefului statului sa faca public biletul invocat de Elena Udrea. Mai putin PD si PLD

"Facem apel la presedintele Romaniei si la institutia pe care o conduce de a prezenta acest document si de a clarifica situatia, act care paralizeaza viata politica din Romania si deturneaza energia pozitiva a Romaniei la inceput de integrare", a cerut ieri presedintele PSD, Mircea Geoana.

La fel de transant, liderul PC, Dan Voiculescu, considera si el ca biletelul ar trebui sa fie facut public si sustine ca, in cazul in care confirma cele spuse de Udrea, "si premierul, si presedintele trebuie sa-si dea demisia".

Udemeristii, in schimb, fac apel la seriozitatea Presedintiei. "Daca este o institutie serioasa, Presedintia ar trebui sa faca public cit mai repede continutul biletului, mai ales ca implica doua dintre cele mai importante institutii ale statului: Presedintia si Guvernul", ne-a declarat deputatul UDMR Kelemen Hunor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.