Un grup de englezi care patroneaza cateva asociatii caritabile din Marea Britanie a decis sa doneze peste 35.000 de lire sterline pentru salvarea unor animale de la gradinile zoologice din Romania, care urmeaza a fi inchise, anunta cotidianul "This is London".

Ziarul noteaza ca in custi, cu dimensiuni cuprinse intre 1,5 si 4 metri, ursii se invartesc neincetat in ceea ce par a fi cercuri, in jurul unor balti infecte formate din propriile excremente.

Organizatia Mondiala pentru Protectia Animalelor si Born Free au contribuit cu sume mari de bani, iar donatiile vin in continuare.

Asociatiile caritabile cred ca acum vor putea sa salveze animalele de la gradinile zoologice care ar putea fi inchise, conform regulamentelor Uniunii Europene.
Temerile sunt ca multe din aceste animale ar putea fi omorate in tarile sarace in care gradinile zoologice trebuie inchise din cauza conditiilor precare..


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.