Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat luni, pentru luna februarie, judecarea procesului avand ca obiect contestarea paternitatii in cazul lui Andrei Iucinu, fiul nelegitim al jurnalistului Dumitru Tinu. Judecatorii Sectiei a IV-a Civila din cadrul Tribunalului Bucuresti au dat, luni, termen in data de 5 februarie, pentru ca partile implicate in proces sa studieze raspunsul Institutului de Medicina Legala in legatura cu probabilitatea de 50-60 la suta ca expertiza ADN sa poata fi efectuata pe baza probelor biologice prelevate de la Dumitru Tinu, imediat dupa decesul acestuia. Familia Iucinu nu este de acord cu efectuarea acestei expertize si cere deshumarea lui Dumitru Tinu. "Nu sunt de acord pentru ca nu am fost prezenta la prelevarea probelor. Cum pot sa cred ca probele apartin lui Dumitru Tinu, cand in 2004 ni s-a spus ca acestea nu exista? Cerem deshumarea", a declarat pentru NewsIn Emilia Iucinu, mama fiului nelegitim al lui Dumitru Tinu.

Aceasta a mai declarat ca cele cinci lamele care contin probe biologice prelevate la autopsie din organele principale ale lui Dumitru Tinu "au fost tinute in formol si parafina" si nu mai pot garanta acuratetea expertizei. Cristian Iordanescu, avocatul Annei-Maria Tinu, a declarat pentru NewsIn ca expertiza trebuie efectuata. "Este absolut necesara efectuarea expertizei. Dosarul este solutionat pe declaratiile unor oameni care sunt rude cu ei", a spus Cristian Iordanescu, facand referire la declaratiile date de Elena Parvan, sora lui Dumitru Tinu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.