Un hacker roman a atacat site-ul Loteriei Nationale a Bulgariei, au anuntat oficialii, relateaza site-ul Novinite.com. Hackerul s-a dat de gol lasindu-si o poza in pagina index a site-ului. De asemenea, tinarul a facut modificari ale continutului si a taiat accesul spre celelalte subsite-uri. Tinarul, in virsta de 17 ani, avind pseudonimul Tufo-X, a schimbat numai continutul textului de pe site, fara insa a provoca daune in baza de date. Oficialii presupun ca baiatul ar fi atacat site-ul joi noaptea, dupa ce numerele norocoase de la extragerea saptaminala au fost extrase.

Administratorul site-ului Loteriei Nationale a Bulgariei a declarat ca hackerul nu a schimbat numerele extrase si nu a provocat alte daune care ar putea sa-i aduca vreun cistig din acest lucru. Site-ul Loteriei Nationale a Bulgariei a fost inchis temporar vineri dimineata, timp in care specialistii au remediat problema


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.