Fostul lider al minerilor a obtinut avizul de eliberare conditionata pentru ca a pictat, a cusut si a compus poezii

Eliberarea conditionata a lui Miron Cozma va fi dezbatuta marti de Judecatoria Sectorului 5 din Bucuresti. Sansele ca fostul lider al minerilor sa fie liber sint foarte mari. El i-a convins pe cei opt membri ai comisiei de eliberari conditionate a Penitenciarului Rahova ca a avut in detentie un comportament exemplar.
Potrivit raportului comisiei, Cozma nu a mai tipat la gardienii din penitenciar, s-a inteles bine cu ceilalti detinuti, pe care altadata ii scotea din celula cind ii poftea inima, pentru a juca tenis cu piciorul ori biliard. "A avut relatii neconflictuale cu ceilalti detinuti, pastrindu-si propriul sistem de valori", se arata in raportul comisiei.

Aceasta a propus eliberarea conditionata a lui Cozma pe motiv ca "detinutul a avut un comportament corespunzator, a dat dovezi de indreptare, in sensul ca a manifestat un interes deosebit pentru activitatile cu caracter religios, sportiv si recreativ, a participat la activitatile educative de la Clubul central, Cenaclul literar, pictura".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.