Ancheta in dosarul in care englezul Ali Imran este urmarit penal pentru provocarea unui accident in urma caruia au murit regizorul Cristian Nemescu, sunetistul Andrei Toncu si taximetristul Dumitru Arustei continua cu efectuarea unei noi expertize, potrivit unor surse judiciare. Dosarul privind acest caz se afla in prezent la Brigada de Politie Rutiera, unde expertii urmeaza sa efectueze o noua expertiza, dupa ce prima a fost contestata de avocatii englezului.

Aceasta expertiza, finalizata in octombrie 2006 arata ca britanicul ar fi circulat in momentul accidentului cu 113 kilometri pe ora, si ca nu ar fi respectat semnificatia culorii semaforului si a regulilor de circulatie. Concret, expertiza stabilea vinovatia lui Ali Imran, soferul autoturismului Porsche care a provocat accidentul soldat cu decesul a trei persoane. Tribunalul Bucuresti a decis insa, in octombrie, ca britanicul poate fi cercetat in libertate, in cazul sau fiind luata masura interdictiei de a parasi tara, dar aceasta masura va expira la mijlocul lunii ianuarie.

In accidentul produs in noaptea de 25 spre 26 august, prin ciocnirea taxiului cu autoturismul Porsche, cei doi pasageri ai taxiului precum si soferul acestuia au decedat. Ali Imran, soferul autoturismului Porsche a trecut pe culoarea rosie a semaforului, el intrand in intersectia de la podul Eroilor si lovind in plin taximetrul care circula regulamentar dinspre Academia Militara catre strada Berzei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.