Stelian Ogica, giurgiuveanul care a facut puscarie pentru ca ar fi pretins in mod fals ca este castigatorul marelui premiu de un milion de dolari pus la bataie de Loteria Romana la inceputul anului 2001, nu renunta la lupta sa cu reprezentantii autoritatilor. A avut loc ieri un nou termen in procesul intentat de Ogica impotriva solutiilor dispuse de anchetatorii sai. El reclama faptul ca de la dosarul cauzei in care a fost judecat si condamnat lipseste caseta video inregistrata atunci cand, la 31 ianuarie 2001, Ogica i-a recunoscut dupa planse fotografice pe Constantin si pe Luiza Murariu ca fiind cei doi atacatori care i-ar fi furat biletul castigator.

"Dosarul meu a fost judecat fara sa existe aceasta caseta, care este inima dosarului, pentru ca am fost talharit de o femeie si de un barbat pe care i-am recunoscut", ne-a declarat ieri Ogica. El reclama si disparitia unor documente ridicate de la domiciliul sau cu ocazia perchezitiei: "Erau foarte importante, unele faceau conexiunea intre mine si Murariu, sepepistul care a luat premiul, altele dovedeau ca eu am avut biletul!".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.