Peste o jumatate de milion de lei, depusi de FC Steaua in conturile Bancii Transilvania, au fost blocati prin decizie judecatoreasca

Pentru Gigi Becali a venit ziua scadentei inca de la inceputul lui 2007, nota de plata a pagubelor provocate anii trecuti fiind intocmita ieri de Judecatoria Sectorului 6. O decizie a instantei a dus la blocarea a peste o jumatate de milion de lei, apartinind FC Steaua, aflati in conturile Bancii Transilvania, ca urmare a unor datorii pe care clubul le are fata de SCH Grand, firma care administreaza hotelul Marriott.
In perioada aprilie 2003 - noiembrie 2005, Gigi Becali a administrat activitatile echipei din Ghencea de la apartamentul 214 al respectivului hotel, insa nu s-a sinchisit de plata chiriei, astfel ca datoriile au ajuns la 261.467,71 lei. Magistratii decisesera in ultimele zile ale anului trecut ca FC Steaua sa achite aceasta suma, plus una similara aferenta penalitatilor si daunelor, iar ulterioara decizie de blocare a conturilor a fost fondata pe o plingere a SCH Grand. "Desi a fost notificata de mai multe ori, atit verbal, cit si in scris, sa achite datoriile, debitoarea a refuzat plata datoriilor restante", au semnalat pagubitii, care s-au ales numai cu belele de pe urma contractului cu Becali.

In Pipera era mai ieftin

De altfel, chiar modul in care patronul Stelei a parasit hotelul este unul tragicomic, in noiembrie 2005 el incingind un gratar chiar pe terasa de la etajul II, afumind destule camere. Plingerile clientilor au dus la evacuarea "Razboinicului Luminii", insa inainte de retragerea in Aleea Alexandru a devastat vechiul teatru de lupta: a rupt mochetele, a smuls prizele, a spart faianta si a stricat zugraveala.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.