Cum vor functiona mijloacele de transport, hipermarketurile. Daca vreti sa fiti informati pana la ce ora circula autobuzele sau metroul atunci cand plecati de acasa la rude sau la prieteni, la munte sau chiar in afara tarii in preajma Noului An sau unde puteti suna in caz de "Doamne fereste!", va oferim informatii ce va pot fi de folos.

AGENTII CFR

In aceasta perioada, agentiile de voiaj CFR vor functiona dupa urmatorul program: in ziua de 30 decembrie vor lucra agentiile de voiaj care in mod normal au program de lucru sambata, in schimb, la 31 decembrie si 1 ianuarie acestea vor fi inchise. Incepand cu data de 2 ianuarie, acestea vor avea program de lucru normal, iar personalul va fi adecvat cerintelor zilei respective. Daca doriti sa aflati mai multe informatii, puteti apela 9521.

AGENTII TAROM

Agentiile Tarom din Bucuresti vor functiona la data de 29 decembrie in intervalul orar 8:00-20:00. De asemenea, cele doua agentii, din Piata Victoriei si din Splaiul Unirii, vor fi inchise la 1 si 2 ianuarie. Oficiul terminal Plecari Internationale al Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti va functiona non stop.

METROU

Trenurile de metrou vor circula dupa graficul normal la data de 30 decembrie si 2 ianuarie, intre orele 5:00 si 23:30, iar in noaptea de Anul Nou, acestea vor sosi in statie la intervale de 20 de minute.

ANPC

In cazul in care intentionati sa faceti unele sesizari cu privire la produsele cumparate sau referitor la modul in care ati fost servit la restaurante, puteti suna la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor la telefonul 0800.080.999 (cu apelare gratuita) sau la 980, de asemenea, va puteti adresa la Oficiile pentru Protectia Consumatorilor din judetul in care domiciliati.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.