De mai multa vreme, baietii veseli care formau garda pretoriana a transfugitului si trasfiguratului Grieg Bivolaru au inceput sa se porcaie intre ei. Daca e sa ne luam dupa site-ul oficial al MISA, Yogaesoteric si dupa mai multe documente care ne-au parvenit din interiorul miscarii, buboiul patronat de guru a copt si sta sa faca implozie.

Toata tarasenia a inceput pe la mijlocul lunii octombrie. De mai multa vreme, ciracii lu’ Grieg aveau frumoase relatii epistolare cu "nordicul" din Tartasesti. Se stie ca acesta si-a autocultivat un fel de mania persecutiei si crede ca-l persecuta masonii, rozacrucienii, iluminatii din Bavaria, Grupul Biederberg si altii care n-au alta preocupare decat sa infiga ace in mojo-ul sau. Chestia asta era ca un fel de scut pentru craisorul tantrei. De fiecare data cand cineva ii spunea ceva neconvenabil, bulibasa yogagiilor baga maneaua cu complotul masonic. Ei bine, prin octombrie, o adepta a turnat gaz lampant peste conspiratiile din sinapsele creierului bivolarian.

Nicoleta da cu bomba

Cica o domnisoara botezata Nicoleta Maftei l-ar fi informat pe posesorul de plete slinoase ca se pregateste, in interiorul MISA, un complot impotriva sa. Adicatelea autoritatea lui guru ar fi subminata de catre cei pe care i-a lasat de paza la bostanarie, care au inceput sa se indoiasca de perfectiunea marelui maestru spiritual agramat. Foc si para, acesta a raspuns printr-o scrisoare citita in timpul unei spirale desfasurate pe 14 octombrie la Brasov. I-a dat la cap, suspendand-o din functia de instructor, Simonei Trandafir, una dintre cele mai vechi membre MISA. Conform Nicoletei Maftei, aceasta s-ar fi indoit, in timpul unor discutii particulare, de infailibilitatea lui Gregarian Bivolaru.

Cu aceasta ocazie, au mai fost trasi de urechi Nicolae Catrina si Claudiu Trandafir, presedintele si respectiv vicepresedintele MISA, personaje foarte mediatizate atunci cand yoghinii faceau marsuri de protest, dupa arestarea si fuga lui Grieg. Tarasenia seamana ca doua picaturi de urina cosmica, ambele provenite direct de la Shiva, cu epurarile din cadrul PCUS, facute de Stalin, in anii 30.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.