Seful PNGCD Gigi Becali si-a marturisit ieri, in sfarsit, marele sau vis: sa faca un film de Oscar in care el, finantatorul Stelei, sa joace un rol similar Sfantului Andrei
"Am vorbit cu niste artisti destia de fac teatru. Le-am dat 150 de milioane ca aveau nevoie. Da' le-am zis ca vreau sa fac un super film ca sa castig Oscar. I-am intrebat <>. Incepe cu viata Sfantului Andrei cum vine si crestineste poporul roman. Pe urma cu perioada comunista cum vine dracu' in Romania si distruge spiritualitatea crestina. Pe urma, vine Becali conducator si recrestineaza tot", a explicat Gigi care-i intriga peliculei ce va speria Hollywood-ul. El s-a batut cu pumnul in piept ca poate sa vada acest vis cu ochii deoarece, spune Becali, detine banii si puterea necesare. "Ba, baiete, am voie sa fac asta! Eu platesc, eu fac!", a tunat latifundiarul din Pipera.

In prag de sarbatori, Gigi Becali a marturisit ca s-a gandit sa-i faca un cadou tribunului Vadim Tudor: secera si ciocanul. "Lui Vadim secera si ciocanu' ii fac cadou. 100 de ani sa dea Domnu' sa traiasca. Si la 100 sa i-o puna talisman in nu mai stiu eu ce", a planificat finantatorul Stelei. Lui Traian Basescu, Becali a marturisit ca nu prea stie ce sa-i ofere de Craciun. "Eu pe Basescu nu stiu de unde sa-l apuc. Ba e bun conducator, ba pe urma mai face cate una", si-a manifestat incertitudinile interioare seful PNGCD.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.