Campania „Zece pentru Romania“, organizata de Realitatea TV, si-a desemnat aseara cistigatorii. Basescu si CT Popescu au refuzat premiile

Chiar in timpul desfasurarii galei de decernare a premiilor, organizatorii campaniei "Zece pentru Romania" au primit un mesaj de la presedintele Romaniei prin care acesta refuza un eventual premiu si propunea decernarea lui celor de pe locurile doi, trei sau patru. Surprinzator, acestia erau Gigi Becali, Corneliu Vadim Tudor si Ion Iliescu. Si la sectiunea presa, cistigatorul CT Popescu si-a transferat premiul tinarului sau coleg de redactie, Florin Negrutiu. Campania "Zece pentru Romania", organizata de Realitatea TV, a desemnat, pe baza unor sondaje de opinie, cei mai populari reprezentantidin zece domenii.

"Nu stiu cine este cistigatorul, dar daca prin absurd cel desemnat as fi eu, va rog sa transmiteti premiul celui de-al doilea clasat sau celui de-al treilea sau celui de-al patrulea", a transmis Traian Basescu, intr-un fax adresat lui Mihai Tatulici, desi presedintele isi confirmase prezenta pina la 19.30. Cei 17 milioane de romani l-au ales, intr-adevar, pe presedintele Romaniei. Pe locurile urmatoare intre finalistii Realitatea TV s-au clasat Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor. Realitatea TV nu a acordat insa trofeul lui Becali, iar la protestele din sala ale acestuia, Tatulici a declarat ca "diferenta dintre Parlament si Ateneu este ca si diferenta dintre mine si Nicolae Vacaroiu". Fostul premier Adrian Nastase a prins ultima pozitie in topul politicienilor, iar actualul prim-ministru, Calin Popescu Tariceanu, a ocupat locul noua.

Cel mai bun ministru al Romaniei este cel de externe, Mihai Razvan Ungureanu, urmat de cel al justitiei, Monica Macovei. Trei dintre cei votati nu mai fac parte, insa, din cabinetul lui Tariceanu: Teodor Atanasiu, Codrut Seres si Gheorghe Flutur. Victor Ponta a cistigat sectiunea tineri politicieni.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.