Cosmin Popescu a anuntat ca, in aceasta saptamana, va depune o plangere penala impotriva lui Codrut Seres, pe care il acuza ca a depus informatii false la dosarul sau de la DNA, in baza caruia secretarul de stat a fost trimis in judecata. Cosmin Popescu a afirmat ca dosarul sau de la DNA este opera lui Seres si nu este dispus sa-l ierte. "Se vede clar ca este opera domnului Seres. Voi depune plangere penala impotriva lui pentru ca a depus la dosarul meu informatii mi-ncinoase, ca sa vada si el cum este", a declarat secretarul de stat.

Actualul ministru al Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, a spus ca va analiza situatia fiecarui secretar de stat din cadrul ministerului pe care-l conduce, iar daca acuzatiile aduse vreunuia dintre ei sunt veridice, ii va elibera din functii. Varujan spune ca a fost uimit in prima zi de lucru la minister cand a constatat ca toti secretarii de stat din cadrul MEC erau plecati sa dea declaratii pe la Parchete. "Orice urmarire penala duce la trimiterea in judecata. Noi, la minister, vom incerca sa-i eliminam din functii pe cei cu probleme. Nu putem sa lucram cu oameni aflati sub presiune, care ar putea, din pricina procedurilor penale, sa-si neglijeze serviciul", a afirmat mi-nistrul Vosganian.

Reamintim ca secretarul de stat in cadrul Ministerul Economiei si Comertului, Cosmin Popescu, a fost trimis in judecata de catre procurorii anticoruptie pentru savarsirea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, in legatura directa cu infractiunile de coruptie savarsite de catre liderul PD Gorj, Ionel Mantog, in dosarul "stramutatilor de lux".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.