Radu Stroe a anuntat aminarea prezentarii raportului despre situatia locativa a chiriasilor de lux. Mircea Geoana spune ca se muta la bloc. Dar inca nu stie la care

Multi dintre chiriasii de lux ai Romaniei continua sa stea nestingheriti in vilele de protocol ale statului chiar daca nu mai au de ani buni acest drept. Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe, a anuntat ieri ca prezentarea raportului privind verificarile contractelor a circa 200 de locuinte in care locuiesc fosti sau actuali demnitari se amina.

Raportul trebuia prezentat la finele lunii noiembrie, dupa cum anuntase initial Radu Stroe. Intirzierea este justificata, potrivit acestuia, de extinderea verificarilor asupra a 700 de contracte de inchiriere a spatiilor Regiei. "Se verifica inclusiv istoricul contractelor din perioada 1990-2000", a precizat Stroe.

Dupa publicarea de catre "Cotidianul" a unor anchete privind situatia locativa a unor fosti demnitari ai statului (Mircea Geoana, Vasile Dincu etc.), Secretariatul General al Guvernului a anuntat ca a cerut RAAPPS sa analizeze toate tipurile de contracte si conventii de cazare incheiate de Regie si sa verifice legalitatea acestora. SGG a solicitat, totodata, ca, in situatiile in care se vor constata nereguli, sa se aplice rapid solutiile juridice legale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.