Jurnalistul Robert Turcescu a respins afirmatiile facute de politicianul si omul de afaceri Dan Voiculescu marti, in emisiunea "100%" de la Realitatea TV, legate de o presupusa suma de bani pe care Turcescu ar fi primit-o din partea lui Gigi Becali, finantatorul clubului de fotbal Steaua.

Turcescu a precizat intr-un comunicat de presa remis miercuri ca nici el, nici firma RT Media Communication SRL, in care detine pachetul majoritar de actiuni, nu au incheiat niciodata vreun contract cu o persoana juridica al carei actionar este Gigi Becali. "Avand in vedere afirmatiile facute de domnul Dan Voiculescu in emisiunea 100% din data de 12.12.2006, legate de o presupusa suma primita de casa de productie TV pe care o detin din partea domnului Gigi Becali, tin sa fac urmatoarele precizari: firma RT Media Communication SRL al carei actionar majoritar si administrator sunt nu a incheiat niciodata un contract cu o persoana juridica al carei actionar este domnul Gigi Becali si nici cu domnul Becali personal; acelasi lucru este valabil si in cazul subsemnatului.

Nu am avut niciodata vreun contract sau vreo alta forma de colaborare cu domnul Gigi Becali; Consider ca vehicularea unor asemenea informatii in absenta oricaror probe reprezinta pure calomnii sau incercari de inti-midare la adresa mea si prin urmare imi rezerv dreptul de a-i actiona in judecata pe toti cei care fac astfel de afirmatii fara acoperire".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.