Ioana Maria Vlas risca sa fie executata silit, dupa ce Primaria Municipiului Bucuresti a cerut judecatorilor obligarea Ioanei Mariei Vlas la plata a peste 35 milioane de lei, taxe neplatite din 2003. in acelasi timp, Vlas este somata de administratorul blocului in care locuieste la plata restantelor la intretinere pe ultimele sase luni.

Primaria Municipiului Bucuresti cere Judecatoriei Sectorului 3 sa o oblige pe Ioana Maria Vlas, aflata in arestul IGPR, la plata a 3.520,38 RON, taxa de concesionare a apartamentului proprietate personala. Potrivit cererii de chemare in judecata, Vlas este inregistrata in scriptele primariei cu un debit de peste 25 milioane de lei, la care se mai adauga penalitati de intarziere de aproximativ 10 milioane de lei.

in fiecare zi de intarziere a platii, valoarea penalitatilor creste cu 1%. Ioana Maria Vlas a cumparat, in iulie 1998, o garsoniera, de 18 mp, in centrul Bucurestiului, pe strada Matei Basarab, cu 173 milioane de lei, echivalentul, la vremea respectiva, a peste 20.000 de dolari. Blocul a fost ridicat din banii Consiliului local, dar ultimele retusuri au fost executate de o societate specializata in constructii, care, in schimbul serviciilor, urma sa incaseze de la viitorii proprietari o taxa anuala de concesionare


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.