Comisiile parlamentare de specialitate au avizat, luni, nominalizarea liberalului Varujan Vosganian pentru postul de ministru al economiei. Decizia a fost luata cu 57 de voturi "pentru", 3 "impotriva" si sapte abtineri.

Senatorul PNL, Varujan Vosganian, a declarat, dupa ce a primit avizul favorabil al comisiilor de specialitate pentru postul de ministrul al Ecomoniei, ca spera ca "starea de spirit" din comisii sa continue si la votul final, de marti, din plenul Parlamentului.

"Sper ca votul de maine din plenul Parlamentului sa fie o continuare a starii de spirit de astazi. Urmeaza apoi o perioada dificila si promit ca voi reveni in fata comisiilor de specialitate, asa cum am promis", a declarat, la finalul audierilor, Vosganian. El a primit votul de incredere al parlamentarilor, numai trei parlamentari PRM votand "impotriva", inregistrandu-se, totodata, si sapte abtineri ale parlamentarilor PSD.

Senatorul PNL Varujan Vosganian, nominalizat pentru postul de ministru al economiei, a declarat, luni, la audierea in comisiile parlamentare, ca unul dintre obiectivele sale personale este repararea ceasului de pe sediul MEC, opinand ca acesta ar fi o garantie ca "lucrurile merg bine".

Varujan Vosganian a afirmat, in fata senatorilor si deputatilor din comisiile de specialitate, ca domeniul ministrului Economiei este unul "deosebit de vast", subliniind ca "MEC este implicat in trei mari domenii: politica energetica, poltica industriala si politica comerciala".


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.