Comisarul Guenther Verheugen a fost surprins cu amanta pe o plaja de nudisti din Lituania

Comisarul european pentru industrie si economie, Guenther Verheugen, se lupta sa-si salveze cariera politica, dupa ce fotografii l-au surprins pe o plaja de nudisti din Lituania, impreuna cu sefa sa de cabinet. Desi casatorit, Verheugen apare purtand doar o sapca de baseball pe cap, alaturi de consilierul sau recent promovat, Petra Erler. Romania a inceput negocierile de aderare la UE pe cand Verheugen era comisar pentru extindere si mult timp a fost un examinator mai mult decat exigent al tarii noastre. Spre sfarsitul primului sau mandat in Executivul european, Guvernul Nastase a reusit sa-l mai inmoaie.

Amanta este sefa de cabinet

Par lung negru, adesea despletit, firava, 48 de ani. sefa de cabinet a lui Guenther Verheugen, Petra Erler, este o prezenta exotica la Bruxelles. Ea a intrat in 1999 in cabinetul comisarului Verheugen, pe atunci responsabil cu extinderea. In aprilie 2006 a devenit sefa de cabinet.

Comisarul european Guenther Verheugen se lupta sa-si salveze cariera politica, dupa ce paparazzii l-au surprins pe o plaja de nudisti, impreuna cu amanta. Aceasta este sefa sa de cabinet, Petra Erler. Revista germana "Focus" a anuntat ca va publica fotografiile incriminatoare. Verheugen apare in poze purtand doar o sapca de baseball pe cap, alaturi de consilierul sau recent promovat, Petra Erler, pe o plaja de nudisti din Lituania.

Cotidianul "Bild" a publicat detaliile vacantei pe care Verheugen a petrecut-o impreuna cu Petra, in varsta de 48 de ani, in august, cand cuplul a fost vazut intrand in mare si relaxandu-se pe nisip. Inaltul oficial european este casatorit, aminteste publicatia "Bild", care nu a publicat fotografiile, insa revista "Focus" promite ca le va publica luni.

"Viata mea intima ma priveste"

Pus, cu dovezi, in aceasta situatie jenanta, scortosul comisar Verheugen l-a luat pe "nu" in brate, negand orice relatie intima cu Petra. "Cred ca problema cu cine si unde imi petrec vacanta este privata si nu priveste pe nimeni in afara de sotia mea, care a fost informata in legatura cu acest lucru", a declarat el. Gabriele, sotia comisarului, sustine ca stia de concediul sotului. "Astea sunt povesti vechi. stiam ca barbatul meu va face aceasta calatorie", a declarat ea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.