Aproape o suta de pasageri ai unei curse low-cost Blue Air, intre relatia Torino-Bucuresti, au asteptat ieri peste zece ore la aerogara Arad decolarea avionului lor spre Capitala. Dupa mai multe ore de asteptare, pasagerii s-au revoltat impotriva companiei aeriene, amenintind cu actionarea Blue Air in judecata.

Majoritatea pasagerilor au ales sa plece spre Bucuresti pe cont propriu, restul de 30 de pasageri fiind imbarcati de-abia ieri, spre seara, intr-o aeronava a companiei aeriene. Cauza intirzierii a fost ceata de pe aeroporturile bucurestene, precum si informatiile difuzate la fiecare ora de aeroportul Baneasa conform carora avionul firmei Blue Air ar fi urmat sa plece "imediat", ne-a declarat Florentina Ivan, director de marketing la Blue Air. Aceasta afirma ca pasagerilor le-au fost asigurate masa, precum si cazarea la hotel pe durata stationarii in aeroport.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.