Fostul prefect de Iasi, Radu Prisacaru, trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si de complicitate la luare de mita intr-un dosar care prevede retrocedarea unei suprafete de teren de 16 hectare, situate la marginea orasului a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca "anumite inregistrari din dosar sunt trucate".

"Anumite pasaje sunt sterse, iar sensul convorbirii este denaturat. Voi solicita o expertiza in instanta pentru aceasta proba, pentru ca anumite cuvinte sunt rupte din context, dandu-se o alta semnificatie convorbirii respective", a afirmat Radu Prisacaru, referindu-se la discutia pe care ar fi avut-o, pe data de 17 august, pe holurile prefecturii, cu denuntatorul sau. Prisacaru a precizat ca "totul a fost o inscenare" pentru ca acesta sa fie compromis.

Fostul prefect de Iasi a subliniat, inca o data, ca este "total nevinovat", urmand ca acest lucru sa-l probeze in fata instantei de judecata. In acest dosar, procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata si pe fostul director al ADS Iasi, Flavius Ionita, sub invinuirea de luare de mita, avocatul Toni Baltag, pentru savarsirea infractiunii de complicitate de luare de mita si complicitate la dare de mita, si omul de afaceri Cristian Maftei, pentru savarsirea infractiunii de complicitate de luare de mita.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.