Omul de afaceri Ioan Niculae l-a acuzat, ieri, pe Sorin Ovidiu Vantu, de santaj, extorcare si de desfasurarea unei campanii de defaimare prin publicatiile pe care le-ar controla cerandu-i daune morale de 200 miliarde lei vechi, acuzatii pe care Vantu le considera neadevarate, intentionand sa intenteze proces de calomnie.

"Eu nutream o mare admiratie si un mare respect pentru domnul Ioan Niculae. Daca domnia sa are probleme cu presa, nu trebuie sa caute neaparat un inamic. De altfel, in mine nu are un inamic. Cam toata lumea care are probleme in Romania cauta sa ma implice in povesti", a declarat Sorin Ovidiu Vantu, care a adaugat ca intentioneaza sa-l dea in judecata pe Ioan Niculae pentru calomnie. Omul de afaceri Ioan Niculae, a declarat ca Vantu l-ar fi invitat la resedinta acestuia din Delta, ocazie cu care i-ar fi avansat propuneri afaceri, pe care le-ar fi refuzat.

Niculae considera ca ulterior acestui refuz, publicatiile pe care le-ar controla Sorin Ovidiu Vantu, Ziua, Gardianul si Academia Catavencu, ar fi declansat o campanie de denigrare a sa si a grupului Interagro. " Sorin Ovidiu Vantu mi-a propus sa-i vand cu 30 de mi-lioane de euro actiunile detinute la Societatea Nationala Tutunul Romanesc (SNTR), societate care il interesa datorita terenurilor pe care le detine aceasta. Eu i-am raspuns ca pachetul de 32% din actiunile SNTR il vandusem deja companiei CTS din Italia", a mai afirmat Niculae. "Sorin Ovidiu Vantu mi-a mai propus ca el sa cumpere cu cinci milioane de euro actiunile vandute de Ovidiu Tender la societatea de asigurare Ardaf si sa mi le vanda mie cu sapte milioane de euro, pentru ca astfel din fuziunea Asirom si Ardaf sa cream cea mai puternica companie de asigurari de pe piata", a spus Niculae.

Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca intalnirea pe care a evocat-o Ioan Niculae a fost initiata de acesta si ca, in esenta, el a fost cel care a refuzat sa preia afacerile acestuia. "Eu nu cunosc pe nimeni din departamentul de marketing al Realitatii TV. Am capacitatea sa fac singur rost de numarul de telefon al domnului Ioan Niculae si sa-l sun personal. Faptul ca s-a intalnit cu mine nu-i da dreptul sa rosteasca lucruri neadevarate", a comentat Sorin Ovidiu Vantu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.