Gigi Becali i-a lasat cu gura cascata pe elevii si profesorii care au participat la Balul Bobocilor de la Colegiul Economic "A.D.Xenopol" din Bucuresti. Patronul Stelei a aruncat cu bani in stanga si in dreapta. El a inventat concursuri ad-hoc, oferind ca premii sume de mii de euro. Psihologii spun ca gestul a fost deplasat si ca el ar putea afecta scara de valori a adolescentilor.

Premiile, de pana la 5.000 de Euro

Participantele la concursul de Miss au fost cele mai avantajate de prezenta omului de afaceri, care a fost si membru al juriului. Becali a evaluat prestatia castigatoarei la 3.000 de euro si a oferit premii de 2.000 si 1.000 de euro pentru celelalte concurente urcate pe podium. Excesul de generozitate nu s-a oprit aici. Pe masura ce petrecerea s-a incins, latifundiarul din Pipera a inceput sa scoata din buzunar premii banesti pentru diferite concursuri inventate ad-hoc. Becali a promis nu mai putin de 5.000 de euro pentru elevul care ii poate spune pe dinafara "Crezul". Desi mai multi curajosi si-au incercat norocul, niciunul nu a reusit performanta, toti ratand premiul. Becali, care a consumat doar apa si bauturi energizante, a parasit Discoteca "Why Not", unde s-a desfasurat balul, putin dupa miezul noptii.

Profesorii zic ca Becali a facut un gest deosebit

"Am trait si eu surprizele de la bal la fel ca toata lumea din sala. Becali a facut cadouri pentru ca asta-i stilul lui. El asa face, se implica foarte mult", ne-a declarat Ana Ionescu, directoarea liceului. "Nu cred ca trebuie sa judecam gestul lui Becali in termeni de normal sau anormal. Sunt atatia oameni cu bani care nu dau nimic. Poate ca au existat frustrari din partea unor copii mai necajiti, dar ei trebuie sa se obisnuiasca cu asa ceva. Asta e viata! Eu zic ca este un gest deosebit ceea ce a facut Gigi Becali", a continuat ea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.