Povestea despre presupusul copil al lui Giovani Becali, nascut in Austria de o romanca ce pretinde ca i-a fost amanta vreme de trei ani, capata consistenta unui scandal. Joi noapte, la OTV, tatal tinerei si Gigi Becali, varul "incriminatului", au facut dezvaluiri socante cu privire la relatia dintre Giovani si Aida Giurumescu Kominek

Asa cum a anuntat "Averea" in premiera, procesul in care fostul impresar de fotbal e chemat sa-si recunoasca baietelul continua in Romania, prin cererea autoritatilor austriece, care au solicitat o comisie rogatorie. Asta inseamna ca Ioan Giovani Becali e chemat sa se supuna unui test ADN, care sa infirme sau sa confirme daca el este tatal copilului nascut de Aida Giurumescu Kominek. Aparitia tatalui Aidei, avocat din Bucuresti, in emisiunea lui Dan Diaconescu, a adus in prim-planul scandalului niste elemente de noutate.

In primul rand, toti cei care au intervenit telefonic in emisiune au sustinut ca Aida Giurumescu e "o fosta dansatoare", "o femeie de moravuri usoare" sau "o curva", care si-a pus in gand sa-i strice casa lui Giovani Becali, casatorit de multi ani cu o columbianca si tata a trei fete. Doar tatal Aidei i-a creionat alt portret, el povestind ca fiica sa a absolvit ASE-ul, ca e casatorita in Austria, tara unde a fost nevoita sa se refugieze ca sa-l nasca pe Bernard, in urma amenintarilor fostului amant. Acum, Aida Kominek e studenta la Drept.

Nicolae Giurumescu a afirmat ca toata actiunea din instanta are ca scop recunoasterea paternitatii lui Becali. El sustine ca, initial, actiunea a fost deschisa in Austria, unde s-a nascut baiatul, in termen de un an, iar magistratii de acolo au spus "ca nu e vorba de tardivitate". La fel si cei din Germania, unde fiica lui a deschis un alt proces.

Intrucat Ioan Becali nu ne-a raspuns nici ieri la telefon, ii vom consemna punctul de vedere expus in intampinarea depusa de el la judecatorie. Becali recunoaste ca a cunoscut-o pe Aida la barul de zi al hotelului Continental, dar neaga ca ar fi intretinut relatii sexuale cu ea. Fostul impresar sustine ca, la un an de la aceasta intalnire, a fost contactat de Aida, care i-a spus ca are un baiat si i-a cerut o suma mare de bani. A refuzat, dar Aida s-a intalnit, ulterior, cu fratele lui, Victor Becali.

Gigi Becali : "E posibil ca Giovani sa se fi culcat cu Aida"

"Latifundiarul din Pipera", cum e cunoscut Gigi Becali, a tinut sa lamureasca si el niste lucruri. Prin telefon, el a recunoscut ca o cunoaste pe Aida Giurumescu chiar inainte de 1989. El a povestit ca prima data a ajutat-o cand i-a dat niste bani, "vreo 2000 de dolari", cand s-a despartit de Cornel, un machedon din Constanta. Stie ca a cunoscut-o bine si Giovani, dar nu crede ca acesta i-a promis vreodata ca se va casatori cu ea. "Aida era o curva si Giovani nu s-ar fi insurat niciodata cu o curva. E posibil sa se fi culcat cu ea, pot crede ca e copilul lui Giovani - desi nu vedeti ce fata de asiatic are? - dar sigur Giovani nu i-a zis niciodata ca se insoara cu ea", a spus Gigi Becali la OTV.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.