Primaria Capitalei sta sa explodeze de cand presa a aflat cine se ocupa de exproprierile de miliarde de pe traseul viitorului Pasaj Basarab * Societatea franco-romana Systra-Metroul, client al primarilor PD, a subcontractat afacerea unei firme de apartament, "Centrul de Consultanta in Afaceri" SRL

Exproprierile de pe traseul viitorului Pasaj Basarab au agitat spiritele in Primaria Capitalei. "Ghinionul" a fost ca presa a remarcat ca un serele de bloc a ajuns sa se ocupe de o afacere de milioane de euro. In urma dezvaluirilor, subordonatii primarului general Adriean Videanu au descoperit abia acum ca firma "Centrul de Consultanta in Afaceri" SRL este un subcontractant al unui consortiu angajat de Primaria Capitalei.

Aceasta a fost angajata de societatea franco-romana Systra-Metroul, un vechi partener al Primariei Capitalei, care s-a ocupat de consultanta multor lucrari publice din Bucuresti, inca de pe vremea cand edil-sef peste bucuresteni era Traian Basescu. Subiectul a tulburat cumplit apele din Primaria Generala. Ieri au avut loc intalniri aprinse la care au participat multe persoane din conducere, dar si reprezentanti ai unor firme cu interese in zona.

Subordonatii primarului general Adriean Videanu au "descoperit" abia acum ca firma Centrul de Consultanta in Afaceri SRL este un subcontractant al unui consortiu angajat de Primaria Capitalei. Concret, "firma de apartament" a fost angajata de societatea franco-romana Systra-Metroul. Acesta este un vechi partener al Primariei Capitalei care s-a ocupat de consultanta multor lucrari publice din Capitala, inca de pe vremea cand edil-sef peste bucuresteni era Traian Basescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.