Prima destinatie a presedintelui Traian Basescu a fost Spitalul Judetean Timisoara, unde fusese invitat sa inaugureze noua cale de acces in institutie. seful statului a calcat insa cu stangul: a gresit intrarea in spital si a intrat alaturi, in magazinul institutiei sanitare.

De aici a cumparat un pachet de cafea, pe care l-a oferit ulterior unei femei din multimea adunata afara. seful statului a vizitat apoi un bloc operator, dupa care a intrat la discutii cu conducerea unitatii sanitare despre legalizarea platilor informale, precum si despre bugetele inegale acordate spitalelor. Traian Basescu a participat si la un curs de surescitare.

Cu acest prilej, presedintele a fost invitat sa resusciteze un manechin de plastic, caruia i-a facut masaj cardiac. La finalul operatiunii, directorul Spitalului Judetean a declarat ca presedintele a primit o diploma si ca de acum incolo va putea salva viata oricarei persoane aflate in pericol. intrebat ulterior de o ziarista in ce consta noua tehnica de resuscitare, presedintele Basescu a raspuns ca nu poate explica pentru ca nu are manechinul pe care a exersat la dispozitie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.