Finul lui Gigi Becali a semnat un contract cu camatarii. Miza este un teren de 2,2 hectare aflat in Baneasa.

Afacerea nu este deloc complicata: Tudorache Virgil ofera camatarilor 600.000 de euro, care, in schimbul banilor, se obliga sa ii faciliteze accesul la pamantul valoros. Finalul va fi incununat de un castig de 22 de milioane de euro.

Jurnalul National a intrat in posesia unui document semnat de Tudorache Virgil Viorel. Potrivit celor iscalite si semnate, finul lui Becali se angajeaza sa dea 600.000 de euro in schimbul anularii unui dosar depus spre retrocedare. Avand in vedere faptul ca obtinerea unui lot valoros in Bucuresti este egala cu imbogatirea peste noapte, actul nu reprezinta o surpriza. Cursa infernala demarata de mai bine de opt luni pentru cele 100 de hectare de verdeata ale Institutelor de Cercetare din nordul Bucurestiului nu are inca un castigator.

Se stie insa ca Becali este unul dintre participanti. Alaturi de el se afla si Tudorache, care nu numai ca il reprezinta pe nasul sau, dar are, la randu-i, mai multe dosare in joc. Unul dintre ele, semnat si parafat, este cel al lui Tache Radu Maria. Finul latifundiarului este mandatarul acestei femei care revendica 2,5 hectare in Baneasa. Or, daca poti sa iti dublezi veniturile, de ce sa nu o faci? Astfel, Tudorache mai ia, se pare, sub "aripa protectoare" inca un dosar, inscris la Primarie pe numele de Tolovici Elena si Dumitru Ion. Acestia cer spre retrocedare inca 2,2 hectare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.