Firma Euro Construct Trading, controlata de proprietarii restaurantului Golden Blitz, frecventat in mai multe randuri de presedintele Traian Basescu, a obtinut, in asociere cu PA&CO International Bucuresti, Papenburg Baugesellschaft (Germania) si Consitrans, doua contracte in valoare totala de circa 60 milioane de euro, pentru modernizarea strazilor in zona soseaua Tunari (intre bulevardul Stefan cel Mare si Piata Galati) si soseaua Oltenitei (Piata Eroii Revolutiei - Piata Sudului - Romprim).

Contractele au fost semnate la sfarsitul lunii septembrie si inceputul lunii octombrie 2006, in urma unor licitatii deschise la care, alaturi de castigator, a mai fost depusa doar cate o singura oferta. Alte doua contracte, in valoare totala de 55,7 milioane de euro, au fost castigate, tot in asociere, de firmele de constructii Tehnologica Radion, SCT Bucuresti, Tiab si ISAF, pentru modernizarea unor strazi intre bulevardul Stefan cel Mare - Piata Galati si in zona Calea Mosilor (bulevardul Mihai Bravu - Piata Unirii).

Primaria Bucuresti a incheiat contracte in valoare totala de circa 195 milioane de euro pentru modernizarea de strazi din Capitala, lucrarile fiind incredintate la trei grupuri de firme asociate, conduse de companiile Swietelsky (Austria), Euro Construct Trading 98 si, respectiv, Tehnologica Radion. Anul trecut, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a incheiat contracte de 106 milioane de euro cu firmele Eurovia Construct, Strabag, Euroconstruct Trading 98, Han Group, Tehnologica Radion si Delta ACM 93, pentru intretinerea, pe o perioada de cinci ani, a unui numar de 120 artere principale ale orasului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.