Gigi Becali se declara in urma cu cateva luni proprietarul Fermei Baneasa, aflata in zona de nord a Capitalei. Lucrurile treneaza de ceva timp, actiunea dintre Becali si institutiile statului mutandu-se in justitie. Chiar daca nu a obtinut inca nici un metru de teren, latifundiarul a mai cumparat inca 15 hectare in zona Baneasa.

Pentru a intra cat mai repede in posesia celor 27 de hectare situate intr-una dintre cele mai scumpe zone ale Bucurestiului, Becali a dat in judecata atat Primaria Sectorului 1, cat si Agentia Domeniilor Statului (ADS). Chemarea in judecata formulata pentru cele doua institutii a fost intentata pe obligatia "de-a face". Mai mult decat atat, Becali solicita Primariei Sectorului 1 "executarea de indata a inmanarii titlului de proprietate pe terenul in suprafata de 27 de hectare sub sanctiunea condamnarii la daune in cuantum de 10.000 RON pentru fiecare zi de intarziere". Pana una-alta, ADS-ul a castigat procesul cu Gigi Becali, motivand pentru inceput "lipsa calitatii procesuale active a reclamantului", nefiind indeplinite conditiile de valabilitate ale cesiunii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.