Chestiuni de procedura. Acesta este motivul pentru care Colegiul CNSAS a amanat ieri discutarea expertizei grafologice in cazul Rodicai Stanoiu. "S-a amanat pentru a indeplini absolut cu strictete tot ce tine de procedura", a declarat ieri Constantin Ticu Dumitrescu, care a precizat ca si el a fost de acord cu aceasta amanare. Pe de alta parte, Ticu Dumitrescu a recunoscut, in urma intrebarilor insistente ale presei, ca el si cu Cazimir Ionescu sunt membrii CNSAS care "s-au antepronuntat" in cazul Rodicai Stanoiu, lasand sa se inteleaga ca ei sunt siguri de faptul ca actualul senator PSD a facut politie politica.

Pana la verdictul final insa, expertiza grafologica facuta asupra notelor informative gasite in dosarul Rodicai Stanoiu trebuie discutata in cadrul Colegiului CNSAS. Si aceasta cu atat mai mult cu cat aceasta expertiza trebuie aratata si specialistilor pe care si i-a ales Rodica Stanoiu, precum si avocatilor senatorului PSD. Ramane de vazut daca specialistii alesi de Stanoiu vor fi de acord cu expertii desemnati de CNSAS pentru aceasta expertiza. Expertii au finalizat raportul grafologic in urma cu mai multe zile, stabilind ca scrisul din notele informative catre Securitate apartine fostului ministru al Justitiei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.