Senatorul sustine ca n-ar fi cumparat armele de vanatoare pentru ca nu avea permis de portarma

Cercetat pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, senatorul serban Mihailescu a fost audiat, ieri, de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Tot ieri, ar fi trebuit audiat si Fanel Pavalache - denuntatorul din acest dosar, insa acesta a plecat din sala inainte ca procesul sa se termine si n-a mai fost gasit. Poreclit Miky Spaga, Serban Mihailescu a sustinut in fata instantei ca n-a avut niciodata vreo discutie cu Pavalache pentru procurarea vreunei arme de vanatoare.

Fostul secretar general al guvernului Adrian Nastase a respins toate acuzatiile pe care procurorii le-au retinut in sarcina sa. Acesta a sustinut ca "nimeni nu l-a facut pana acum , astfel cum s-ar dovedi a fi daca cele afirmate in rechizitoriu ar fi adevarate".

Cat priveste acuzatia potrivit careia ar fi pretins cele 11 arme de la Fanel Pavalache, Serban Mihailescu a sustinut ca in 2001-2002 nu-si putea procura o arma deoarece nu avea permis. Prima arma pe care si-a cumparat-o a fost in 2004, tot atunci dobandind si permisul de vanatoare. Cu toate acestea, Mihailescu a povestit instantei ca, in primavara lui 2002, Pavalache i-ar fi propus sa cumpere o colectie de arme unica si de mare valoare, insa el ar fi refuzat orice discutie pe acest subiect.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.