Conducerea Primariei comunei Chiajna a aprobat modificarea unui titlu de proprietate in baza unei cereri facute de o persoana decedata de zece ani. Prin aceasta modificare, Primaria Chiajna a schimbat o parcela de un hectar, situata intr-o zona unde metrul patrat de teren costa in jur de 100 de euro, cu o alta parcela situata intr-o zona unde nu se poate construi, iar metrul patrat de teren are un pret nesemnificativ.

Pe 7 decembrie 1994, Elena Damian, din comuna Chiajna, a primit in posesie un hectar de teren, pe care il daduse la colectiva pe vremea comunistilor. Dupa un an, pe 19 ianuarie 1995, femeia a murit, iar terenul a intrat in posesia mostenitorilor. Anul trecut, acestia au vrut sa vinda terenul, dar au constatat ca actul lor de proprietate nu mai este bun.

"In iunie 2005, am aflat ca terenul pe care il aveam noi nu mai este al nostru, ci a fost dat la schimb cu un alt teren. La Prefectura Ilfov, am fost instiintati ca terenul nostru a fost dat la schimb in baza unei cereri facute de noi. Cind am vazut cererea, am ramas blocati. Cererea era completata de bunica mea, care a murit cu zece ani in urma", afirma Julieta Moflea, mostenitoarea terenului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.